Diensten

#Topservice voor onze klanten

U kan bij Garage Godefroy terecht voor de aankoop van uw Mercedes-Benz. Garage Godefroy is  Mercedes-Benz Certified dealer voor uw regio. Mercedes-Benz Certified is een onderdeel van Mercedes-Benz Belgium Luxembourg. Mercedes-Benz Certified staat voor directie- en jonge tweedehandswagens van Mercedes-Benz.

De taak van ons verkoopteam stopt niet bij de verkoop van uw wagen. Ze kunnen u eveneens een voorstel op maat maken voor de financiering, leasing en verzekering van uw wagen. Wenst u volledig zorgeloos te rijden, dan stellen wij u graag het Mercedes-Benz onderhoudscontract voor.

Garage Godefroy is al meer dan 40 jaar uw officiële Mercedes-Benz partner. 40 jaar ervaring met Mercedes-Benz is uw garantie op een deskundige service. Onze techniekers worden permanent bijgeschoold zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwigheden.

Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur en diagnosetoestellen.

Ons team streeft naar een persoonlijke aanpak. Onderhoud en herstellingen worden uitgevoerd volgens de normen van de constructeur maar met aandacht voor uw wensen.

Wij bieden u een complete service:


  • Onderhoud en herstellingen. Garage Godefroy is een officieel Mercedes-Benz Erkend Servicepunt. Dit betekent dat we werken volgens de hoge kwaliteitsstandaard van de constructeur en enkel originele onderdelen gebruiken.
  • Leasing. Ook met uw leasewagen kan u terecht bij Garage Godefroy. Onze werkplaats is erkend door alle leasemaatschappijen.
  • Bandenservice. Garage Godefroy is verdeler van alle grote bandenmerken. We bieden een volledige bandenservice. De banden worden deskundig gemonteerd, uitgebalanceerd en op uw wagen geplaatst. Indien nodig kunnen wij ook uw wagen uitlijnen. We hebben ook complete winterkits (winterbanden met velg) op maat van uw wagen. Daarenboven stockeren wij gratis uw winterwielen in de zomer en omgekeerd.
  • Accessoires. Hebt u een accessoire nodig om uw Mercedes nog meer aan uw behoeften aan te passen. Wij bieden U het volledige gamma van trekhaken, parkeersensoren, multimedia, bagagedragers, navigatiesystemen, nieuwe nummerplaat… Aarzel niet ons om inlichtingen te vragen.
  • Voorruiten. Een voorruit is een belangrijk veiligheidselement van uw wagen. Wij vervangen uw voorruit altijd door een originele Mercedes-Benz voorruit.
  • Carrosserieherstelling. Garage Godefroy is ook uw contactpersoon bij carrosserieschade. Wij werken samen met een carrosseriebedrijf dat erkend wordt door alle verzekeringsmaatschappijen. Als uw Mercedes-partner zien wij er op toe dat de herstelling met originele onderdelen en volgens de normen van Mercedes-Benz gebeurt.

Back to top