props.instance.title_fr_FR

Banden & velgen

Mercedes Original

De banden van jouw wagen zijn van levensbelang voor jouw veiligheid en bepalen het comfort en verbruik van jouw wagen.

Mercedes stelt extreem hoge eisen aan de kwaliteit van zijn voertuigen en eist dus ook de allerbeste banden voor elk van zijn modellen. Wij verkopen enkel bandenmerken die  op maat gemaakt zijn voor jouw Mercedes. Deze banden herken je aan het MO-label.

Banden herstellen, montage van nieuwe banden, uitlijnen en uitbalanceren, wisselen en stockeren winter en zomerbanden... Onze experts zorgen dat je snel en veilig terug de weg op kan.

WINTERBANDEN 

Wanneer moet je jouw Mercedes precies van winterbanden voorzien? Van zodra de temperatuur onder de 7° C daalt, bieden jouw zomerbanden je geen optimale veiligheid meer. En dit ongeacht de datum. Winterbanden zijn ontworpen voor uitstekende prestaties bij koud weer. Zij garanderen een betere baanvastheid, een hogere tractie en een efficiënter remvermogen op natte, besneeuwde of ijsgladde wegen.

BANDENHOTEL

Je wenst jouw zomerbanden niet zelf te bewaren tijdens de winter, en omgekeerd? Je hebt geen zin om tweemaal per jaar vier gebruikte banden te transporteren in jouw wagen? Doe beroep op ons bandenhotel. Wij stockeren jouw wielen in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte.

 

godefroy
godefroy
godefroy
godefroy
fieldGroupListFooter

Contactez-nous

Bergensesteenweg 4131500Halle
info@halle.mercedes-benz.be
02 356 60 45

Visitez-nous

Lu - Ve 8.00 - 18.00 

Sa 9.00 - 16.00

Fermé les dimanches et jours fériés